Υγιεινή Διαβίωση – Διατροφή

Κλείσιμο

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή κλεισίματος;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Καταρχήν έβγαλα το κρέας από την κατάψυξη, δεν ήταν πολύ κρεατικό, και το νερό μας φτάνει. Έβγαλα το κρέας από την κατάψυξη και το μαγείρεψα σε κατσαρόλα αλουμινίου για 4 ώρες, μπορείτε να το ψήσετε πιο γρήγορα σε χύτρα ταχύτητας.
  2. Σε αυτό το στάδιο μαγείρεψα χωρίς αλάτι, έβαλα αλάτι μετά το μαγείρεμα, αλλιώς το κρέας δεν θα ψήνονταν. Αφού το κρέας βγαίνει από την κατάψυξη, χρησιμοποίησα κρύο νερό από το σιντριβάνι και καθώς βράζει, αν δεν είναι αρκετό, προσθέτουμε ζεστό νερό.
  3. Αφού ψηθεί το κρέας, παίρνουμε το νερό σε ένα μπολ, κανονικά έχουν ειδικές κατσαρόλες, εγώ χρησιμοποίησα την κατσαρόλα στο σπίτι όπως στην εικόνα.
  4. Αφού χωρίσουμε το νερό μας, βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα, αν θέλετε μπορείτε να βάλετε κρεμμύδια, εγώ όχι.
  5. Στη συνέχεια αναποδογυρίζουμε την κατσαρόλα και τοποθετούμε την κατσαρόλα μέσα ανάποδα, καθώς έχει κρέας μέσα, το κάνουμε προσεκτικά ενώ την αναποδογυρίζουμε.
  6. Τώρα απλώνουμε το πλιγούρι γύρω από την κατσαρόλα, προσθέτουμε το ζωμό, ρυθμίζουμε το αλάτι και το ψήνουμε σε μέτρια ή χαμηλή φωτιά. Καλή όρεξη.
    Φυσικά, αν το μαγειρέψετε με χύτρα ταχύτητας, το κρέας σας θα είναι πιο γρήγορο.

Συνταγή κλεισίματος με φωτογραφία

Κλείσιμο
Κλείσιμο

Μπορείτε να βρείτε τις συνταγές βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube, το οποίο ακολουθούν 4,7 εκατομμύρια άνθρωποι.

Με την εφαρμογή Delicious Recipes, την οποία έχουν κατεβάσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια άτομα. πάνω από 800.000 Η δοκιμασμένη συνταγή είναι πάντα μαζί σας. Κατεβάστε και τώρα.

Κλείσιμο Δημοσιεύθηκε στις 08.03.2022 18:03.

Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε στις 09.03.2022 14:25.

Τροφές με κρέας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button